Wie zijn wij?

Wij zijn Matthijs Kroep en Martijn Steghuis en hebben beiden meer dan 20 jaar ervaring in het deurwaarders-vak. Matthijs heeft in 2015 zijn eigen gerechtsdeurwaarderskantoor opgericht en Martijn is daarbij in januari 2018 toegetreden als partner. Met onze jarenlange ervaring en specialistische kennis kunnen wij u met Kroep Steghuis de beste service bieden en op diverse gebieden ontzorgen. Hierdoor kunnen wij u maatwerk leveren en voorzien van de beste adviezen.

Waar staan wij voor?

Wij streven altijd naar hoge kwaliteit en bij ons staat klantgerichtheid en persoonlijk contact hoog in het vaandel. Hierdoor blijven wij betrokken en op de hoogte van uw situatie. Wij zetten voor u dan ook graag net dat stapje extra, daarom kunt u voor spoed altijd bij ons terecht. Wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit en helpen u graag op het moment dat u ons nodig heeft.

Waar kunt u ons vinden?

Ons kantoor is gevestigd aan de M.H. Tromplaan 20 in Enschede. Door samenwerking met collega’s door het hele land, zijn wij in heel Nederland inzetbaar. Ons betrouwbare netwerk maakt dat wij ook voor spoedeisende zaken snel in het hele land kunnen acteren. Indien nodig al op dezelfde dag.

Waar kunt u ons voor inschakelen?

Wij denken graag met u mee en ontzorgen u op diverse gebieden bij al uw vraagstukken. Of het nu gaat om het uitbrengen van exploten, het leggen van beslagen, het opmaken van een proces-verbaal van constatering, taxaties, ontruimingen of andere (ambtelijke) werkzaamheden, wij helpen u hier graag mee verder. Maar ook in situaties waarin u een bewindvoerder, mentor of curator nodig heeft kunt u bij ons terecht. Wij helpen u of iemand in uw directe omgeving graag zijn of haar persoonlijke en/of financiële situatie op orde te brengen, op het moment dat hij of zij daar zelf niet toe in staat is.

“Ik ben gehecht aan persoonlijk contact. Ik maak dan ook graag gebruik van de diensten van Kroep Steghuis omdat ze ook na 18.00 uur te bereiken zijn, wel zo handig in onze business.”