Incasso

Heeft u te maken met debiteuren die niet betalen en heeft u zelf alles al geprobeerd om uw openstaande factuur betaald te krijgen? Dan kunt u Kroep Steghuis inschakelen voor het laten uitvoeren van een incassotraject. Wij zullen ons uiterste best doen om uw vordering te incasseren op een maatschappelijk verantwoorde manier, waarbij wij ernaar streven om een gerechtelijke procedure te voorkomen. Hierbij leggen wij contact met de debiteur middels brieven, e-mail en whatsapp. Daarnaast leggen wij ook huisbezoeken af en voeren wij telefonische incasso’s uit. Ook bieden wij de mogelijkheid om via iDeal te betalen, zodat wij de incassoprocedure zo snel en gemakkelijk mogelijk kunnen uitvoeren.

Incassotraject op maat

Wij brengen eerst uw situatie in kaart en luisteren naar uw wensen. Vervolgens zetten wij het incassotraject in gang. Wij stemmen dit af op uw situatie en wensen, waardoor wij altijd maatwerk leveren. Hierbij houden wij persoonlijk contact, waarbij we u op de hoogte houden van de stand van zaken.

Advies over een vervolgtraject

Heeft een incassotraject er niet voor kunnen zorgen dat uw factuur betaald is? Dan kunnen wij u ook adviseren over een eventueel vervolgtraject en een gerechtelijke procedure. Wij kunnen de gerechtelijke procedure vervolgens ook voor u uitvoeren. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Het is niet leuk om zelf achter het geld aan te moeten, dit is ook niet goed voor de relatie met mijn klant. Daarom hebben wij gekozen voor Kroep Steghuis.

Anniek, Huurbaas

Incassotrajecten voor bedrijven en consumenten

Heeft uw onderneming nog geld tegoed van een bedrijf, organisatie of particulier en is de betalingstermijn flink overschreden? En heeft u meerdere malen geprobeerd de kosten te innen? Dan is het belangrijk om een laatste aanmaningsbrief te versturen. Hierin moet de rente, de bijkomende kosten en de betalingstermijn van 5 werkdagen worden benoemd. Ook is het belangrijk dat u in deze brief aangeeft dat wanneer niet binnen de genoemde betalingstermijn wordt betaald, de vordering ter incasso uit handen wordt gegeven. Wordt hier geen gehoor aan gegeven? Dan kunt u ons inschakelen. Wij zullen er vervolgens alles aan doen om de factuur betaald te krijgen. Naast business to business incasso’s en business to consumer incasso’s voeren wij ook incassotrajecten uit voor particulieren, namelijk de zogeheten consumer to business incasso’s. Denk hierbij aan een bestelling die u online heeft gedaan die maar niet wordt geleverd. Of wanneer uw aankoopbedrag niet wordt teruggestort wanneer u goederen retour heeft gedaan. Maar ook wanneer u als particulier te maken krijgt met een wanbetaler kunt u voor de zogeheten consumer to consumer incasso’s bij ons terecht. Bijvoorbeeld wanneer u een aan- of verkoop op marktplaats heeft gedaan waarbij niet betaald wordt of het product niet geleverd wordt.

HOE KUNNEN WE U VAN DIENST ZIJN?

CONTACT