Gerechtsdeurwaarder voor advocaten

Kroep Steghuis heeft jarenlange ervaring in het bedienen van de advocatuur en werkt voor veel toonaangevende advocatenkantoren in heel Nederland. Door een breed netwerk van collega’s waarmee wij samenwerken kunnen wij snel en accuraat schakelen, waardoor al uw opdrachten zorgvuldig worden behandeld. Wij zijn hierbij één aanspreekpunt voor u en coördineren al uw ambtelijke opdrachten in heel Nederland en daarbuiten.

  • Landelijk dekkend netwerk

  • Ook voor spoedopdrachten.

  • Alle voorkomende ambtelijke werkzaamheden

Ambtelijke werkzaamheden voor advocaten

Wij kunnen worden ingezet voor alle voorkomende ambtelijke en niet-ambtelijke werkzaamheden. Zo kunnen wij uw openstaande declaraties incasseren wanneer een opdrachtgever u niet betaalt en kunnen wij worden ingezet voor het betekenen van exploten, het leggen van beslagen en voor het uitvoeren van ontruimingen en executieveilingen. Maar ook kunnen advocaten ons inzetten bij faillissementen. Wij kunnen hierbij goederen taxeren en taxatierapporten opstellen.

Spoedopdrachten advocatuur

Wij begrijpen als geen ander dat bepaalde opdrachten met spoed moeten worden uitgevoerd. Dit voeren wij dan ook efficiënt en nauwkeurig uit. Voor opdrachten in heel Nederland en daarbuiten kunnen advocaten bij ons terecht. Wij werken samen met gerechtsdeurwaarders in heel Nederland en hebben hierdoor een uitgebreid netwerk. Hierdoor kunnen wij met spoed op elk gewenst moment een ambtsbehandeling uitvoeren.

Even sparren met een deurwaarder van Kroep Steghuis werkt vaak verhelderend. Fijn dat er proactief wordt meegedacht.

Samenwerken voor optimale resultaten

Wij ondersteunen u graag bij het opstellen van een verzoekschrift om conservatoir beslag te mogen leggen. Hierbij denken wij vooraf met u mee of een verzoek ook praktisch uitvoerbaar is. Door onze actuele kennis en jarenlange ervaring als gerechtsdeurwaarders kunnen wij optreden als sparringpartner voor de advocatuur.

HOE KUNNEN WE U VAN DIENST ZIJN?

CONTACT

Wij zijn trotse partner van:

De Twentsche Jonge Balie, een vereniging die op 1 januari 1971 is opgericht voor jonge advocaten in Twente. Alle jonge advocaten die worden beëdigd, zijn de eerste jaren van hun carrière verplicht aangesloten bij de Jonge Balie. Per gebied, ook wel arrondissement genaamd, is er een plaatselijke Jonge Balie voor jonge advocaten. De leden van De Twentsche Jonge Balie zijn werkzaam binnen het arrondissement Overijssel, maar specifiek in de Twentse gemeenten van Overijssel. Op dit moment telt de vereniging de Twentsche Jonge Balie ruim 150 leden.